VINSTER

VINSTER

Bjöds in på Facebook – vann 1,3 miljoner.

De bjöd in vänner och följare på Facebook för att vara med på en GS75-andel. Då drog systemet in alla sju rätt och totalt 1,3 miljoner kronor. Nu är varje andel värd 37 508 kronor.

– Det har varit så många reaktioner, säger 33-årige Christoffer Fuhr som gjorde systemet.

Christoffer, 33, spelade in mest – i hela Sverige

100 kronor i insats förvandlades till 49 000 kronor för andelsköparna under onsdagskvällen. Totalt spelade Christoffer Führ, 33, in mest i hela Sverige, drygt en miljon kronor, på travspelet V86.

– Jag har sovit lite dåligt, det har varit många meddelanden att svara på, säger succéspelaren.

Spiken ”dömdes ut” – vann 1,8 miljoner kr

Det var multijackpott på V75 på nyårsafton och spelhysteri i Sverige. Då drog Andelsbaren in en storvinst till andelsköparna.

Spelläggaren Andreas Nilsson spikade Baron Gift i jakten på 60 miljoner kronor nyårsafton. -Det var klockrent! Ett grymt avslut på året om man säger så

Andelsbarens V75 system “Idioten” spelade in 2,2 miljoner – Insatsen var bara 75kr

Systemet spelades med tre spikar. Värdet steg från 29 655kr till 127603kr när spiken Missle Hill med Örjan Kihlström vann V75-6. Succén var ett faktum när en 7% are vann V75-7. Christoffer Fuhr spelade system som heter Idioten av en anledning, inga storfavoriter spelas och han går alltid för stora vinster.  – Det är alltid kul att kunna glädja våra andelsspelare med en trevlig vinst och extra roligt på Elitloppshelgen.

SPELA MED ANDELSBAREN

Deras andelssystem drog in travmiljoner

Berättar om jättevinsten och bjuder på tips inför kvällens V75-omgång. Tjejgänget lyckades hitta alla rätt på V86 med hjälp av en sms-grupp – och blev belönade med 2,4 miljoner kronor. 28 andelsköpare satsade 73 kronor. När allt var över kunde de glädja sig åt över 85 000 kronor per andel. – Jag hade verkligen svårt att komma ner i varv, säger en av spelläggarna, Åsa Ahlgren, till Trav365.

”Då får man bara tacka att den är bortglömd…”

Till vardags är Tova Bengtsson en av landets vassaste montéryttare. Vid sidan om det gör hon succé som travspelare. I lördags drog 24-åringen in näst mest i landet på V75.  – Känner man sig säker på en spik får man bara tacka att den är bortglömd, säger hon. I lördags drog hon dessutom in näst mest pengar i landet, då hon sålde fem system som alla slutade med sju rätt, där den totala utdelningen uppgick till runt 600 000 kronor.