TRAVSPEL

TRAVSPEL

OLIKA FORMER AV TRAVSPEL SOM KAN GÖRAS UNDER TRAVTÄVLINGSDAGAR

PLATS

Plats går att spela i alla travlopp. Det gäller att gissa ettan, tvåan eller trean i loppet och vinsten blir grundinsatsen multiplicerat med platsoddset. Lägsta insats är fem kronor.

VINNARE

Vinnare går att spela i alla travlopp. Det gäller att gissa vinnaren i loppet och vinsten blir grundinsatsen multiplicerat med vinnaroddset. Lägsta insats är fem kronor.

V/P

Vinnare & Plats går att spela i alla travlopp. Det här är två separata spel (Vinnare och Plats) på en häst och målet är att pricka in vinnaren i loppet. Då vinner man både på vinnar- och platsspelet.

TVILLING

I Tvilling ska ettan och tvåan i loppet prickas. Det spelar ingen roll vilken ordning de går i mål. Vinsten blir tvillingoddset gånger insatsen. Lägsta insats är fem kronor.

KOMBO

Kombo är en spelform för galoppsporten där det handlar om att gissa de två första hästarna i rätt ordning. Vinsten blir kombooddset gånger insatsen.

TRIO

I Trio ska man pricka de tre första över mållinjen. Ettan, tvåan och trean måste sättas i rätt ordningsföljd. Välj insats och multiplicera antalet rader med insatsen (lägst två kronor). Trio avgörs varje dag i alla lopp.

DD

I Dagens Dubbel ska man pricka in vinnarhästarna i två förutbestämda lopp. Vinsten blir Dagens Dubbel-oddset gånger insatsen på den vinnande kombinationen. Som lägst kan man satsa fem kronor per kombination.

LD

Lunch Dubbel går ut på att pricka in vinnarna i två lopp. Dessa två lopp körs på de banor som har tävlingar på lunchen. Vinsten blir oddset på Lunch Dubbel gånger insatsen på den vinnande kombinationen. Som lägst kan man satsa fem kronor per kombination.

V3 

I V3 ska man pricka in vinnarna i tre avdelningar. För vinst gäller att man har alla rätt. Radpriset är tio kronor.

V4

V4 går ut på att gissa vinnarna i fyra avdelningar. För vinst gäller att man har alla rätt. Radpriset är två kronor.

V5

V5 gå ut på att gissa vinnarna i fem avdelningar. För vinst gäller att man har alla rätt. Radpriset är en krona.

V64

I V64 ska man gissa vinnarna i sex avdelningar och vinstpotten fördelas på sex, fem och fyra rätt.

V65

V65 liknar V64, att gissa vinnarna i sex avdelningar, däremot fördelas vinstpotten på sex och fem rätt.

V6

V6 går att spela på v64 samt v65, det betyder att om du får alla rätt så får du endast utdelning på 6 rätt x2,5 på v64 och x2 på v65.

V75

V75 går ut på att gissa vinnarna i sju lopp och vinstpotten fördelas på sju, sex och fem rätt.

V86

V86 handlar om att gissa vilka hästar som kommer först i mål i åtta lopp och vinstpotten fördelas på åtta, sju eller sex rätt.

GS75

Grand Slam 75 går ut på att pricka in vinnarna i sju olika lopp och vinstpotten fördelas på sju, sex och fem rätt. En ensam vinnare med sju rätt kan vinna 15 miljoner kronor.

RAKET

Raket går ut på att gissa vinnare eller plats på upp till sju lopp efter varandra. Varje separat utdelning flyttas över och blir insatsen i nästkommande lopp. Det är valfritt om man vill spela Vinnare eller Plats och man får endast välja en häst per lopp. Fem kronor är minsta insats.

TOP7

Top 7 går ut på att få de första sju hästarna i ett lopp i rätt ordning. Top 7 avgörs i den femte avdelningen i V75. Top 7 ger utdelning från två första rätt.

HARRY BOY

Harry Boy väljer ut hästarna åt dig. Du väljer insatsen.