SAMARBETSPARTNERS

SAMARBETSPARTNERS

OMBUDSPARTNER

OMBUDSPARTNER

SPELHÖRNAN I SURAHAMMAR

Spelhörnan är en omtyckt spelbutik i anslutning till en av byns livsmedelsaffärer. Butiken har funnits på samma ställe i 25 år vilket gjort att vi har många härliga stamkunder.Jag tog över spelbutiken för två år sedan och följde min pojkdröm där jag en gång praktiserade under min skoltid. Nu erbjuder vi kunderna trav och sportspel samt de flesta småartiklar man behöver

SPELHÖRNAN

PARTNERS

PARTNERS

ATG

ATG grundades 1974 med uppdraget att trygga utvecklingen för trav- och galoppsporten genom att erbjuda spel på ett ansvarsfullt sätt. ATG ägs helt och hållet av trav- och galoppsporten, så det finns inga privata vinstintressen. Hela överskottet går tillbaka till hästsporten vilket möjliggör fler hästar, mer hästsport och fler spelupplevelser.

ATG

SVENSKA SPEL

Svenska Spel är det största och mest välkända spelbolaget på den svenska marknaden. Våra kunder möter Svenska Spels produkter och tjänster både i digitala och fysiska miljöer. Oavsett var kunderna spelar är vår förhoppning att det blir en spännande och trygg spelupplevelse. Svenska Spel har ett stort samhällsengagemang och är bland annat Sveriges största idrottssponsor.

SVENSKA SPEL