545.421 inspelat!

vinst

Vinsterna fortsätter att ramla in och spelformen är på topp!

Christoffer Fuhr och Lars Ahlm var dom som prickade 8 rätt igår på V86!

Andelsbaren i samarbete med Tullinge Spel

Micke Wulff – Ny spelläggare

Micke Wulff - Ny spelläggare

Micke Wulff - Ny spelläggare
Vi hälsar Micke Wulff varmt välkommen som ny spelläggare hos på Andelsbaren.

Micke har 20 års erfarenhet inom travsport då han både ägt och fött upp travhästar som bland annat varit i träning hos Björn Goop. Mickes stora intresse är travspel och poker där han lägger ner enormt mycket tid.

Micke berättar att han de senaste 30 veckorna satt 7 rätt på V75 hela sju gånger och vinsterna har inte varit små. Han har själv spelat in flera hundra tusen och varit med på miljonvinster i sina tidigare privata tillsammanslag.

Nu hoppas vi på att Mickes form håller i sig och att vinsterna kommer hagla in på Andelsbaren och Tullinge Spel.

Nu ger vi Micke ett stort förtroende och hoppas att ni hänger med på hans system.

V86
Wulffs V86 – 10 andelar a 250kr

V75
Wulffs V75 10 andelar a 450kr
Wulffs Stora 25 andelar a 225kr
Wulffs 2x3x4 10 andelar a 98kr

Andelarna hittar ni här:
https://tillsammans.atg.se/lagsida/21496

Ny spelläggare hos Andelsbaren!

lars ahlm

Vi skulle vilja hälsa Lars Ahlm varmt välkommen som ny spelläggare hos oss på Andelsbaren och samtidigt passa på att presentera honom för er medlemmar.
Lasse 50 år från Småland har många års erfarenhet inom travspel och har spelat på trav sedan tidigt 90 tal. Vinsterna är imponerande och senaste åren har han spelat in flera fina vinster till sina kunder.
Vi pratar om en totalvinst på över 3 miljoner i ett av sina lag vilket tyder på riktigt fin kunskap.
Största vinsten senaste året är mycket snygga 767.461kr som köparna fick dela på.
Lasses Premiär blir nu på Lördag där han tar sig an V75 Jackpotten på Åby.

Lasses Stora V75
Matematiskt system som säljs i 10 andelar a 695:-
Ett större system som har hög potential

Lasses Special ( 2 Kuponger ) 25 andelar a 200:-
Ett specialsystem som består av två separata andelar men som spelas mot varandra. Man väljer en spik som spikas på båda systemen och sedan växlar man en annan spik på systemen vilket gör att med max klaff så kan båda kupongerna sitta, men man ökar också chansen att pricka in en av kupongerna radikalt. För att delta i hela koncepter så bör man då köpa bägge andelarna. Detta är ett mycket effektivt sätt att spela på. Totalkostnad för att köpa in sig i båda systemen blir då 400:-

Lasses Lilla V75
Matematiskt system som säljs i 25 andelar a 100:-
Ett perfekt system för er som vill vara med att spela men som inte vill lägga stora pengar.

Nu önskar vi Lasse stort lycka till !

Nu börjar storformen närma sig

Igår var det Björnkollen som briljerade med att sätta 7 rätt och spelade in 47.615 kr / system. Vi säger stort grattis till alla köpare som får 4.761kr tillbaka / andel.Vi har haft fin form i laget en längre tid, så frågan är vilket system som blir nästa vinnare. Varmt välkomna in till Andelsbaren i Samarbete med Tullinge Spel.

Miljonmannen till Andelsbaren!

miljonmannen

Miljonmannen Daniel Rundqvist 37 är fd ägare till spelbutiken Direkten i Alingsås som hade stora framgångar inom travspel.
Travspelet har varit en del av hans liv de senaste 20 åren och han lägger väldigt mycket tid på både system och analyser.

Spelade in över 4.5 miljoner.
Det var den 26 November 2016 som drömmen slog in när Daniel spelade in en jättevinst till sina kunder som köpt andelar i hans V75 system.

Vinsten blev 255.000kr / andel
” jag trodde inte det var sant ”
Systemet som var sålt i 18 andelar och innehöll två spikar skulle visa sig bli en rekordvinst på andelsspel. Efter första avdelningen där superskrällen Orkide C.D spelad på 0% skar mållinjen först var utgångsvärdet hela 2846kr och de bara fortsatte. Efter tredje avdelningen var värdet över 99.000kr och inför den sista avdelningen 646.446kr. Systemet slutade med att Björn Goop vann med Heartbraker V.S som var spelad på 8% av kupongerna och värdet sköt i höjden.
Systemet skulle snart visa sig att ha spelat in en riktigt fin vinst på
4.587.768 kr.

SPELLÄGGARE HOS ANDELSBAREN

Daniel Rundqvists premiär blir på Lördag den 8 December och kommer lägga spel för Andelsbaren som tagit ett stort steg uppåt och växer sig in på marknaden i rask takt. Andelen ” Miljonmannen ” som kommer spelas av Daniel säljs i 25 andelar a 150:-

Andelsbarens i samarbete med Tullinge Spel hälsar er alla varmt välkomna in.
https://tillsammans.atg.se/lagsida/2149

Vi har spelat in 7.136.488 kr i år!

Andelsbaren/Tullinge Spel har spelat in 7.136.488 kr till sina andelsköpare i år och flera av vinsterna har snuddat på mångmiljonbelopp.

andelsvinster

Andelsbaren är ett nytt tillsammansbolag som grundats av Andreas Nilsson och Christoffer Fuhr som har lång erfarenhet av både trav och andelsspel.

I september 2018 inledde de ett samarbete med Tullinge Spel som ligger i Tullinge (Stockholm) där Alan Issa är ägare sedan 11 år tillbaka. Denna fysiska butik erbjuder spel i alla olika former. Butiken har även försäljning av lösgodis, tidningar och erbjuder paketservice från Schenker och Dhl.

andelsbaren tullinge spel

Vinstchansen ökar radikalt

Andelsspelet som har blivit väldigt stort i Sverige senaste åren är ett fantastiskt roligt sätt att spela på trav. Vinstchansen ökar radikalt när man är med i större system och när man vinner är det kul att kunna dela den med andra trav och spelintresserade köpare.

Hos Andelsbaren och Tullinge Spel hittar du en rad olika andelar i prisklasser från 50:- upp till 500:- och vid speciella tillfällen och Jackpot har vi extra stora system.

Verksamheten bygger på att så många som möjligt ska kunna vara med att spela tillsammans med Andelsbaren och känna att dom har råd. Det är också viktigt att kunderna känner sig välkomna och kan få tips inför varje omgång genom facebookgruppen ”Travsnack i Andelsbaren”